Afstudeerstage communicatie Eindhoven

Je zoekt een afstudeerstage communicatie in Eindhoven. Gaaf dat je bij ons terecht gekomen bent! Wij helpen je graag met de zoektocht naar jouw perfecte afstudeerplek. Jaarlijks zorgen wij ervoor dat 1500 studenten aan de slag kunnen bij een afstudeerstage communicatie in Eindhoven en dit doen wij al sinds 1998!

Jouw afstudeerstage communicatie in Eindhoven zo gevonden

Wij garanderen naast persoonlijke bemiddeling en begeleiding vanuit StudentenBureau ook HBO begeleiding vanuit je afstudeerbedrijf. Dit resulteert gemiddeld in het eindcijfer 8, een heel mooi cijfer om je studie mee af te sluiten! Naast de relevante werkervaring die je op doet bij jouw afstudeerstage communicatie in Eindhoven ben jij ook een waardevolle toevoeging voor het bedrijf. Dit mag beloond worden, daarom zorgen wij dat jij altijd minimaal €300 stagevergoeding krijgt. Kun jij niet wachten om te beginnen met jouw afstudeerstage communicatie in Eindhoven? Schrijf je dan gratis en vrijblijvend in bij StudentenBureau, dan kunnen wij samen aan de slag!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.