Startersfunctie elektrotechniek en werktuigbouwkunde

Als starter werktuigbouwkunde of elektrotechniek zal je in deze functie de adviseur ondersteunen met technologische oplossingen van projecten. Jij zal binnen jouw vakgebied analyses maken die het advies van de bedrijfsadviseur zal ondersteunen.

Dit ga je leren

Als starter op de arbeidsmarkt wil je natuurlijk een functie vinden die goed bij je past. Bij deze organisatie zit je als werktuigbouwkunde of elektrotechnici voornamelijk in de analyses en theorie van het vak. Je gaat je bezighouden met het analyseren van bedrijfspanden waar advies overgegeven wordt. Dit kan voor bijvoorbeeld renovatieprojecten en bouwprojecten maar ook op aanvraag van partijen die een analyse willen maken van een/hun pand.

Jij kan fulltime aan de slag met flexibele werkuren. Werk jij beter in de avonduren mag jij ook in de avonduren werken, zolang je je verplichtingen en werkzaamheden goed afrond. Het kantoor zit op een mooie plek in Amersfoort met een fijne en informele werksfeer met gezellige borrels en werkuitjes. Naast alle gezelligheid en goede arbeidsvoorwaarden wil jij als jong professional natuurlijk blijven leren en groeien. Binnen deze organisatie is er genoeg ruimte en budget om deze groei ook te realiseren, hier moet je natuurlijk wel zelf werk van maken.

Zo ziet jouw dag eruit

Jij begint je dag, zoals vele andere, met een lekkere warme kop koffie en een praatje met je collega's. Vervolgens zal je in overleg met je collega's kijken welke projecten er lopen en welke jij gaat oppakken. Een project zal onder jouw verantwoordelijkheid vallen maar je kan altijd je collega's aanspreken voor ondersteuning.

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Leergierig
- Passie voor techniek
- Gezonde dosis humor
- Gestructureerd en precies
- Houdt van uitdagingen en diverse werkzaamheden

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de bouw en er werken ruim 25 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en gezellig. Je zal samenwerken met veel verschillende collega's met andere specialiteiten, gezamenlijk zorgen jullie ervoor dat er een mooie analyse en een mooi adviesrapport wordt opgeleverd. Het bedrijf is goed te bereiken in Amersfoort, een eigen auto is niet nodig maar is wel handig om te hebben natuurlijk.

Je krijg bij dit bedrijf veel ruimte, verantwoordelijkheid en flexibiliteit. Ook mag je jezelf nog verder door ontwikkelen met ondersteuning van het bedrijf. Er wordt wel van je verwacht dat je dit zelf opzet en het zelf aanvraagt bij de juiste persoon binnen de organisatie.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Jonge en dynamische groep medewerkers