Startersfunctie Adviseur Verduurzaming

Dit ga je leren

Ben jij in de afrondende fase van je opleiding Bouwkunde of ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een leuke startersfunctie?
Jouw toekomstig werkgever heeft ambitieuze doelstellingen gezet en om deze te bereiken zijn zij op zoek naar een adviseur verduurzaming.

In jouw nieuwe functie ga je aan de slag met opnames van woningen en bedrijven ten behoeve van de energieprestatie certificering. Na de opname ga je aan de slag met een maatwerk rapport waarin je energiebesparende maatregelen uiteenzet. Vervolgens adviseer je de klant bij het laten uitvoeren van deze maatregelen en maak je de klant attent op de te verkrijgen subsidies.

Jouw toekomstig werkveld is in de regio Gouda. De opdrachtgever wil jouw graag een opleiding aanbieden waardoor je je werk nog beter zult kunnen uitvoeren. De opleiding betreft NTA 8800 en zal door jouw werkgever worden betaald.

Zo ziet jouw dag eruit

Je start je dag met een bak koffie en gaat aan de slag met een opname voor de eerste klant. Na je bezoek werk je het rapport uit en ondertussen start je met het inplannen van afspraak voor de volgende opdracht. Een diver pakket aan taken zorgt er voor dat geen dag voor jou het zelfde is.

Dit ben jij

- Nauwkeurig
- Communicatief Vaardig
- Kritisch
- Klantgericht
- Zelfstandige houding
- Verantwoordelijk
- Jij beschikt over een Bouwkundige opleiding
- Aantoonbare ervaring met bouwkundige inspectie is een pre
- Kennis en EPA-U is een pre
- Een rijbewijs B

Over dit bedrijf

Bij jouw toekomstig werkgever wordt veel waarde gehecht aan sfeer, samenwerking en persoonlijke groei. Je komt te werken in een energiek en doelgericht team binnen een ontspannen werkomgeving. Je krijgt binnen jouw functie veel vrijheid en ontwikkeling door interne en externe opleidingen staat centraal even als doorgroeimogelijkheid.
Wat bieden zij jou:
- Een mooi salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring (€2.500-€4.500);
- Pensioen en vakantiegeld;
- Een leaseauto en een zakelijke telefoon;
- Bij goed functioneren uitzicht op een vast contract;
- Gewoon een hele gave baan voor minimaal 32 uur!
group
20+ medewerkers
mood
Informeel en familiair
local_bar
Mooie leer en doorgroeimnogelijkheden