Afstudeerstage backend development

Verbreed je vaardigheden in C# en geef vorm aan je professionele groei binnen een toffe organisatie!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is een vooruitstrevende Nederlandse logistieke dienstverlener gevestigd in Nijmegen. Ze zorgen voor tijdige transport en opslag van goederen, waarbij ze hun klanten volledig ontzorgen voor extra zekerheid en gemak in het logistieke proces.

Als afstudeerder ICT ga jij je bezig houden met het bouwen van software in de backend. Je zal van A tot Z bezig zijn met het bouwen van (nieuwe) features, het door ontwikkelen van bestaande software, het oplossen van bugs en het beheren van de software. Je werkt zelfstandig, maar krijgt veel ruimte voor eigen inbreng. Tevens zullen er regelmatig scrumsessies plaatsvinden waar je aan deelneemt.

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint je dag met een warme kop koffie of thee en kletst nog wat met een collega bij het koffiezetapparaat. Vervolgens zal je eerst een scrumsessie bijwonen, waarin de concrete deliverables besproken gaan worden. Direct daarna ga je aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe features en oplossingen. Nadat je de code hebt getest kom je erachter dat nog niet alles optimaal werkt. Zodoende ga je aan de slag om je code te debuggen. Nadat je je code nog een keer hebt getest concludeer je dat je code goed werkt en alle features voor die dag zijn gebouwd, dus sluit je je laptop af.

Dit ben jij

- Je hebt kennis van C#, Java, PHP, Python of C++
- Je volgt momenteel een opleiding op HBO/WO niveau richting ICT
- Je krijgt energie van het bouwen van features
- Je bent op zoek naar een gave afstudeeropdracht

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de logistiek. De sfeer binnen de organisatie is het beste te omschrijven met het motto “work hard, play hard”.

Omdat het een middelgroot bedrijf betreft, is er uitstekende begeleiding, maar krijg je ook veel verantwoordelijkheid. De stagevergoeding is marktconform. Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).
group
20+ medewerkers
mood
Informeel