Stage bouwkunde

Plaatmaterialen (ijzer) uitrekenen en uitsnijden

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je alle aspecten van dit gave bedrijf zien. Als bouwkunde stagiair en bouwkundige in spe ga jij werken aan verschillende projecten voor de verschillende opdrachtgevers van jouw stagebedrijf. Je gaat je bezig houden met project voorbereidingen, de werkzaamheden die daarbij komen kijken zijn bijvoorbeeld bouwkundige tekeningen in 3D opleveren, visualiseren van ontwerpen, deelontwerpen maken en maquettes bouwen.

Je werkt samen met verschillende projectleiders voor verschillende opdrachtgevers en daarom is geen dag hetzelfde tijdens jouw uitdagende stage.

Zo ziet jouw dag eruit

Je verzamelt 's ochtends met de projectleider waar je die dag mee gaat samenwerken, jullie bespreken samen de voortgang van het project en verdelen de taken. Je hebt dus een grote verantwoordelijkheid binnen deze organisatie! Wat jouw stage zo interessant maakt is dat je de ene dag bezig bent met de bouw van een museum en de andere dag van een rijtjeshuis.

Dit ben jij

Was jij vroeger altijd te vinden en de blokkenhoek? Bouw jij de beste zandkastelen? Is jouw technisch inzicht sterk ontwikkeld? Ben jij op zoek naar een diverse stage met veel verantwoordelijkheid? Dan zoekt dit mooie bedrijf jou!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in plaatmateriaal snijden (ijzer) en er werken 44 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling werkvoorbereiding met 9 collega’s. Zij houden zich bezig met het uitrekenen en uittekenen van de plaatmaterialen.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
local_bar
informeel