Stage bedrijfskunde in Nijmegen

Je bent op zoek naar een bedrijfskunde stage in Nijmegen. Wat leuk dat je ons gevonden hebt! Ieder jaar helpen we zo'n 1.500 studenten aan bedrijfskunde stages in Nijmegen. Al sinds 1998 helpt StudentenBureau hbo en wo studenten bij het vinden van stages, afstudeerstages en studiegerelateerde bijbanen. Dat doen we met veel plezier en energie!

Jouw bedrijfskunde stage in Nijmegen snel gevonden

Bij alle bedrijfskunde stages in Nijmegen (en uiteraard de rest van Nederland) ontvang je minimaal € 300,- stagevergoeding. Dit is een afspraak die wij met al onze stagebedrijven vooraf al gemaakt hebben. Hierdoor ben jij verzekerd van een mooie stagevergoeding tijdens je stage. Uiteraard kan dit bedrag in overleg natuurlijk altijd hoger worden! Ook zijn al onze bedrijfskunde stages maximaal maar 1 uurtje reizen en dus in de buurt van Nijmegen. Zo hoef je niet al te lang te reizen en kom je iedere dag met frisse energie op je stage aan. Scroll rustig door het overzicht met bedrijfskunde stages in Nijmegen en laat ons weten als je interesse hebt.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.