7 bedrijfskunde stages in Den Bosch voor jou gevonden

Stage bedrijfskunde in Den Bosch

Je zoekt een bedrijfskunde stage in Den Bosch. Dan ben je bij ons op het juiste adres, dus fijn dat je ons gevonden hebt! Al sinds 1998 helpen wij hbo en wo studenten met het vinden van de leukste bedrijfskundige stages. Ieder jaar zijn dat zo'n 1.500 gelukkige studenten die wij blij mogen maken met een bedrijfskundige stage in Den Bosch.

Jouw bedrijfskunde stage in Den Bosch snel gevonden

Wat ons anders maakt dan een vacaturewebsite, is het persoonlijke contact en de persoonlijke begeleiding vanuit één van onze consultants. Bij iedere bedrijfskundige stage in Den Bosch die je op onze website vindt, staat een stagecoach aangegeven. Hij of zij zal jou tijdens het solliciteren (en in sommige gevallen ook tijdens je stage) persoonlijk helpen. Even gemakkelijk een appje sturen of samen een sollicitatie telefonisch voorbereiden, dat kan allemaal! Uit ervaring weten we hoe lastig het soms kan zijn om een bedrijfskunde stage in Den Bosch te vinden. Dus laat ons je helpen om een leuke stage bij jou in de buurt te vinden!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.