Stage bedrijfskunde Breda

Je bent op zoek naar een bedrijfskunde stage in Breda. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Al sinds 1998 helpt StudentenBureau HBO en WO studenten bij het vinden van de leukste bedrijfskunde stages in Breda en omgeving. Wij weten net dat leuke stagebedrijf te vinden waar jij waarschijnlijk zelf nog niet aan had gedacht! Onze bedrijfskundige stages hebben we zowel bij grote A merken als de leukste MBK bedrijven in de regio Breda.

Jouw bedrijfskunde stage in Breda snel gevonden

Maak natuurlijk allereerst even een eigen account aan op StudentenBureau. Je geeft hierin aan in welke periode jij op zoek bent naar een bedrijfskunde stage. Hieronder vind je alle bedrijfskunde stages in Breda die we momenteel beschikbaar hebben. Staat er voor jou geen leuke stage tussen? No worries! Wekelijks komen er 50 nieuwe bedrijfskunde stages in Breda bij! Als je je bij ons hebt ingeschreven ontvang je sowieso iedere keer een mailtje als er een nieuwe bedrijfskunde stage in Breda is. Je kunt gemakkelijk aangeven wanneer je interesse hebt in een stage. Verwacht daarna wel een telefoontje van één van onze stagecoachen! Die helpt je graag om je zo snel mogelijk te helpen aan een bedrijfskunde stage in Breda.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.