Stage strategisch online marketingplan

Draag bij aan de positionering en de strategie van dit bedrijf!

Dit ga je leren

De organisatie wil zich graag beter profileren en jij gaat ze daar tijdens jouwrstage bij helpen. Ze willen graag de naamsbekendheid en zichtbaarheid vergroten.

Tijdens je stageperiode krijg je de kans om een breed scala aan marketingprojecten aan te pakken. We verwelkomen bijna alle onderzoeks- en strategiebepalingsinitiatieven die je kunt bedenken. Hier zijn enkele van de projecten waaraan je kunt bijdragen:

Merkpositionering: Help de merkidentiteit te versterken en onze positie in de markt te vergroten.
Strategiebepaling: Werk samen met het team om marketingstrategieën te ontwikkelen en uit te voeren die onze groei ondersteunen.
Commerciële marketing: Duik in de commerciële kant van marketing, inclusief prijsstrategieën, distributie en marktonderzoek.
Campagnes: Creëer en beheer marketingcampagnes, met een focus op nieuwe productlanceringen.

Zo ziet jouw dag eruit

Wil jij een grote rol op je nemen binnen de online marketing? Tijdens je stage heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van online marketing. Je kijkt naar de mogelijkheden zoals SEO/SEA en gaat er ook praktisch mee aan de slag. Het mooie van deze stage is dat je alle ruimte krijgt voor je onderzoek. Daarnaast ga jij je ook bezig houden met de content voor de social media kanalen en schrijf je blogs en artikelen voor op de website. Grijp jij deze kans?

Dit ben jij

Het bedrijf is opzoek naar de volgende eigenschappen in een ideale kandidaat. Herken jij jezelf hier in?

Een enthousiaste student met een passie voor marketing en een brede interesse in het vakgebied.
Zelfstandig en proactief, met uitstekende communicatieve vaardigheden.
Een creatieve geest met het vermogen om innovatieve oplossingen te bedenken.
Bekendheid met marketingtools en -technieken is een pré.

Over dit bedrijf

Ons bedrijf bestaat uit een toegewijd team van 13 medewerkers, waarvan ongeveer 10 zich bezighouden met productie. Als stagiair krijg je de kans om nauw samen te werken met ervaren professionals in de branche. Bovendien bieden we de flexibiliteit om enkele dagen per week vanuit huis te werken, waardoor je een goede balans kunt vinden tussen werk en studie.
group
5+ medewerkers
mood
Dynamisch
local_bar
Gezellige collega's!