Meewerk of afstudeerstage Bouwkunde

Je gaat je vooral bezig houden met werkvoorbereiding en calculatie!

Dit ga je leren

Ben jij op zoek naar een veelzijdige afstudeerstage, bij een van de grootste opbouw bedrijven van Nederland? Lees dan snel verder! Jouw toekomstige stagebedrijf en wellicht eerste werkgever is gespecialiseerd in dak en gevelbeplating. Daarnaast hebben zij de building tak, waar zij hele bouwpakketten van stalen frames leveren waarmee volledige loodsen in 3 dagen gebouwd kunnen worden. De laatste tak zal jij vooral mee bezig zijn en dat is de projectbouw tak, waar jij ervaring op kan doen als werkvoorbereider.

Tijdens jouw stage ga je alle aspecten van dit gave bedrijf zien. Als bouwkunde stagiair en bouwkundige in spe ga jij werken aan verschillende projecten voor de verschillende opdrachtgevers van jouw stagebedrijf. Je gaat je bezig houden met project voorbereidingen, de werkzaamheden die daarbij komen kijken zijn bijvoorbeeld:

- Eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers en bouwploegen
- Optimaliseren van de operationele uitvoering
- Inkopen van bouwmaterialen
- Coördineren van de bestelde materialen
- Projectbegeleiding (vergunningentraject
- Het uitwerken van tekeningen in Autocad

Uiteraard is er ruimte in de vorm van een afstudeeropdracht en is er zeker kans om na je stage of afstudeerstage aan te blijven!

Geïnteresseerd geraakt in meer informatie of een kennismaking? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Je verzamelt 's ochtends met de projectleider waar je die dag mee gaat samenwerken, jullie bespreken samen de voortgang van het project en verdelen de taken. Je hebt dus een grote verantwoordelijkheid binnen deze organisatie! Wat jouw stage zo interessant maakt is geen dag hetzelfde zal zijn en dat jij volledig in het proces wordt meegenomen.

Dit ben jij

Was jij vroeger altijd te vinden en de blokkenhoek? Bouw jij de beste zandkastelen? Is jouw technisch inzicht sterk ontwikkeld? Ben jij op zoek naar een diverse stage met veel verantwoordelijkheid? Dan zoekt dit mooie bedrijf jou!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de bouw branche en er werken 70 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als familiair.

Je komt te werken op de afdeling werkvoorbereiding. Waar jij je bezig gaat houden met alle aspecten van werkvoorbereiding.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.

group
50+ medewerkers
mood
Familiair
local_bar
Eigen fitness