Leerzame technische bedrijfskunde stage of afstudeerstage

Jij gaat aan de slag met de optimalisatie van de technische informatievoorziening voor de klanten van jouw stagebedrijf!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is een toonaangevende fabrikant voor kettingen en sluitingen die worden toegepast in heel veel verschillende branches. Denk aan on- en offshore, industrie en fabrieken. Het bedrijf is internationaal actief en hebben wereldwijd ongeveer 200 medewerkers in dienst.

Binnen dit prachtige bedrijf zoeken ze een derdejaars student met een opleiding technische bedrijfskunde.

Het probleem is namelijk dat klanten en ook interne medewerkers behoefte hebben aan meer technische informatievoorziening over het sluitwerk. Dit gaat over simpele vragen over onderwerpen als levensduur en andere zaken waar ze rekening moeten houden? Dit probleem willen ze nu laten onderzoeken door een stagiair en hier vervolgens met een oplossing voor te komen. Dit zal uiteindelijk moeten leiden tot een concreet en uitgewerkte oplossing zodat interne collega's en klanten in het vervolg de beschikking hebben over de juiste informatievoorziening.

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw dag start met een heerlijke bak koffie of thee op jouw prachtige werkplek. Je bent hoofdverantwoordelijk voor jouw project en hier zal je dus ook elke dag mee bezig zijn, maar daarnaast krijg je ook de ruimte om mee te werken binnen de organisatie. Je krijgt goede begeleiding bij jouw stage en jouw input wordt zeker gewaardeerd. Kortom, jouw dagen zullen voorbij vliegen!

Dit ben jij

- Technische affiniteit is een dikke pré
- Goede beheersing Engelse taal
- Gedreven
- Zelfstandig kunnen werken
- Proactief

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief als fabrikant van kettingen en sluitingen en er werken ongeveer 200 collega's wereldwijd.

Je komt te werken op de afdeling kwaliteit en product management en krijgt begeleiding van een vakbekwame en hbo geschoolde begeleider. Ook krijg je een passende stagevergoeding (500 euro per maand!) en kom je te werken in een informeel en gezellig team.

Het bedrijf is met het ov prima bereikbaar, maar een eigen auto is zeker handig.

group
100+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Vrijdagmiddag borrel