Bijbaan applicatie ontwikkelaar

Jij wordt verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de software van een nieuwe baanbrekende tool!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige werkgever heeft als doel om de wereld fitter te maken met een tool die ieder persoonlijk bij zich draagt. Het doel van deze tool is niet alleen om mensen te helpen bij het verbeteren van hun fysieke conditie, maar ook om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we denken over fitness en gezondheid. Hoe deze tool er precies uit moet komen te zien zal worden toegelicht tijdens jouw sollicitatiegesprek. Dit komt omdat deze werkgever eerst patent en geheimhouding vast wil leggen.

Als onderdeel van het team krijg je de unieke kans om betrokken te zijn bij een baanbrekend onderzoeksproject. Dit bedrijf is op zoek naar individuen met expertise op het gebied van elektronica, biomechanica, software engineering en app ontwikkeling. Je zult samenwerken met het team om de visie voor deze tool tot leven te brengen, waarbij je jouw vaardigheden en creativiteit kunt inzetten om innovatieve oplossingen te bedenken.

Jouw toekomstige werkgever biedt de mogelijkheid om een integraal onderdeel te worden van een groeiend bedrijf en in de toekomst wellicht aandeelhouder te worden. Daarnaast krijg jij de kans om een positieve impact te hebben op de wereldwijde gezondheid en fitnessindustrie

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw verantwoordelijkheden:
- Ontwerpen en bouwen van software en apps die naadloos samenwerken met deze tool.
- Actief deelnemen aan brainstormsessies en bijdragen aan het verfijnen van het concept.
- Het leiden van de ontwikkeling van prototypes en het testen van hun functionaliteit.
of/en:
- Ontwikkelen van elektronische componenten die integreren met het menselijk lichaam
- Onderzoeken en implementeren van biomechanische principes om optimale prestaties te garanderen

Dit ben jij

✔ Je doet een relevante opleiding in de richting van biomechanica, informatica of software engineering
✔ Je bent 12 tot 24 uur per week beschikbaar
✔ Je hebt sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de gezondheidsindustrie en er werken 3 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.
* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure. Je zal vaak vanuit huis werken. Maar mocht je naar kantoor moeten, het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
1+ medewerkers
mood
Informeel