Back-end of full stack development bijbaan

Ontwikkel jezelf als beginnend developer

Dit ga je leren

Dit nog kleine IT bedrijf is flink aan de weg aan het timmeren met hun eigen ontwikkelde software! Om deze reden zijn ze flink aan het groeien en daarom opzoek naar extra back-end of full stack developers. Jarenlang ervaring is bij deze functie niet nodig, want je collega's (met meer dan 15 jaar IT ervaring) zullen je ondersteunen en hun kennis / ervaring met je delen!

De software die is ontwikkeld draait bovenop Salesforce en er wordt dus voornamelijk in APEX geprogrammeerd. APEX is een variant op Java, dus als je Java kent kom je een heel eind! Het software is volledig zelf geprogrammeerd en kan altijd geoptimaliseerd of gepersonaliseerd worden. Het is hierdoor bij deze partij mogelijk om jezelf op verschillende manieren te ontwikkelen en daarom dus veel te leren! Wil jij alleen programmeren in de back-end of vind je juist een combinatie met front-end (full stack) interessant? Beide is mogelijk!

Meer te weten komen over het bedrijf of de software achter deze vacature? Laat dan je interesse achter door op onderstaande knop te klikken of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Aan het begin zal je veel op kantoor zitten samen met je collega's zodat je elkaar maar natuurlijk ook het software en branche goed leert kennen. Na mate je kennis en ervaring hebt opgedaan zal je steeds meer zelfstandig worden en zal er ook ruimte ontstaan om deels vanuit huis te werken.

Omdat je veel vanuit de wensen van de klant werkt zal geen dag het zelfde zijn. Je zal dagelijks met je collega's de dag doornemen en bijvoorbeeld aan de hand van de scrum methode te werk gaan. Gezien het team (nog) klein is staat ook jouw ontwikkeling centraal bij deze bijbaan! Belangrijk is wel dat je opzoek bent naar een bijbaan voor een wat langere periode en gemiddeld minimaal 16u per week beschikbaar bent.

Dit ben jij

- Ervaring met Java
- Verantwoordelijk en leergierig
- Gemiddeld 16u (of meer) per week beschikbaar
- Kennis van APEX is een pre

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever heeft een eigen software ontwikkeld voor verzekeringsmaatschappijen en makelaars. Het bedrijf is drie jaar geleden gestart en er werken op dit moment 4 medewerkers. Twee fulltimer én 2 medewerker parttime bij de organisatie. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als plat met korte lijntjes. Meer over de organisatie kom je te weten zodra je deel uitmaakt van de sollicitatieprocedure.

Je komt te werken op de development afdeling met gezellige collega's. Je krijgt bij dit bedrijf goede HBO-waardige begeleiding en je ontvangt een mooi uurloon.

Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, maar een eigen auto kan handig zijn.
group
1+ medewerkers
mood
Open en informeel
local_bar
Klein bedrijf met veel leermogelijkheden