0 hrm bijbanen in Amsterdam voor jou gevonden

Too bad! Er zijn nu nog geen bedrijven die passen bij jouw wensen.

Maar no worries: iedere week komen er zeker 45 nieuwe vacatures bij. Meteen een melding krijgen als er een vacature online komt? Schrijf je gratis in (het kost je echt niks, alleen een beetje tijd) en mis geen enkele vacature!

Schrijf gratis in

Bijbaan HRM Amsterdam

Je bent op zoek naar een bijbaan HRM in Amsterdam. Yes, wij kunnen iets voor elkaar betekenen! Wij helpen jaarlijks zo'n 1500 studenten aan een bijbaan HRM. Dit doen wij al sinds 1998, genoeg ervaring dus om te zorgen dat jij op een supergave plek terecht komt!

Jouw bijbaan HRM in Amsterdam snel gevonden

Wij geloven dat je ontzettend veel ervaring kan op doen in je toekomstig werkveld wanneer je werkt bij in een branche die aan jouw studie gerelateerd is. Bovendien staat zo'n bijbaan HRM in Amsterdam natuurlijk mooi op je cv! Maar ons jonge team begrijpt ook wel dat je graag van alles geniet wat het studentenleven je te bieden heeft. Daarom zorgen wij ervoor dat je altijd minimaal 10 euro per uur verdient! Can't wait to begin? Maak dan even (snel en gemakkelijk) account aan bij StudentenBureau, dan gaan wij heel snel voor je aan de slag!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.