Afstudeerstage logistiek in Utrecht

Heb jij al de logistiek afstudeerstage in Utrecht gevonden die aan al jouw wensen voldoet? Wij kunnen je daar een aardig handje bij helpen. Want wij helpen al sinds 1998 studenten op hbo en wo niveau bij het vinden van een toffe logistiek afstudeerstage in Utrecht. Wij helpen namelijk zo'n 1.500 studenten per jaar bij het vinden van hun ideale afstudeeropdracht in Utrecht en omstreken. Natuurlijk zijn we niet alleen actief in Utrecht, maar in heel Nederland!

Jouw logistiek afstudeerstage Utrecht snel gevonden

Wij weten dat studenten zoals jij weinig tijd hebben. Daarom regelen wij samen met jou een toffe logistiek afstudeerstage in Utrecht binnen 2,5 uur. Bovendien garanderen wij een minimale stagevergoeding van 300 euro per maand. Ja, je hebt het goed gelezen: minimaal betekent dat het hoger uit kan vallen! Wij vinden dat je beloond mag worden voor de vijf maanden waarin je kei hard moet werken! Heb je nog vragen die in je op zijn gekomen? No problem, vraag het aan onze accountmanagers, die je graag te woord staan!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.