Afstudeerstage logistiek in Tilburg

Heb jij jouw logistiek afstudeerstage in Tilburg al gevonden? Wat tof! Zo niet, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen jaarlijks zo'n 1.500 hbo en wo studenten bij het vinden van hun ideale logistiek afstudeerstage in Tilburg (en de rest van Nederland). Dit doen we al een tijdje, want we zijn actief sinds 1998!

Jouw logistiek afstudeerstage in Tilburg snel gevonden

Maar hoe gaat het nu eigenlijk in zijn werk? Uit ervaring weten wij dat jullie het lastig vinden om een logistiek afstudeerstage in Tilburg te vinden. En daarom helpen wij je graag bij het vinden van het juiste afstudeerbedrijf. De studenten die via ons een logistieke afstudeeropdracht vinden halen een 8 als gemiddeld eindcijfer. Daar wil jij toch ook mee afstuderen? Mocht jouw ideale logistiek afstudeerstage er nog niet tussen staat, treur niet! Schrijf je gratis en vrijblijvend in, dan wordt je door ons op de hoogte gehouden van de nieuwste, tofste (afstudeer) vacatures. Onze accountmanagers zorgen ervoor dat er zo'n 50 nieuwe vacatures per week op de website komen te staan!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.