Afstudeerstage logistiek in Rotterdam

Je bent op zoek naar een logistieke afstudeerstage in Rotterdam. Klinkt goed! En wat fijn dat je ons gevonden hebt, wij helpen je namelijk een handje. Al sinds 1998 helpt StudentenBureau hoogopgeleide studenten (hbo en wo) bij het vinden van de leukste logistieke afstudeerstages in Rotterdam (en de rest van Nederland). Jaarlijks helpen wij zo'n 1.500 studenten bij het vinden van hun ideale logistieke afstudeeropdracht.

Jouw logistiek afstudeeropdracht in Rotterdam snel gevonden

Maar hoe pak je dat nu eigenlijk aan, een logistieke afstudeerstage vinden? Doordat wij al een aantal jaar in ons vakgebied actief zijn, weten wij dat het niet altijd even gemakkelijk is om een logistieke afstudeerstage in Rotterdam te vinden. Naast het feit dat we je helpen zoeken naar jouw ideale logistieke afstudeerstage in Rotterdam, garanderen we een minimale stagevergoeding van 300 euro per maand! Aardig bedrag toch? Mocht je nog vragen hebben kun je natuurlijk altijd een van de accountmanagers contacteren. Zij beantwoorden jouw vragen maar al te graag.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.