Afstudeerstage logistiek in Nijmegen

Je bent op zoek naar een logistiek afstudeerstage in Nijmegen en omstreken. Tof, want dan ben je op de goede website terecht gekomen! Jaarlijks helpt StudentenBureau zo'n 1.500 studenten (hbo en wo) bij het vinden van de tofste logistiek afstudeerstage in Nijmegen. We doen dit al vanaf 1998, dus hebben de nodige kennis en ervaring over afstudeerstages opgedaan. Hierdoor wordt het voor jou een stuk makkelijker om een toffe afstudeerstage in Nijmegen te vinden!

Jouw logistiek afstudeerstage in Nijmegen snel gevonden

Maar hoe helpen we jou dan? Samen kom je een heel eind!;) Op deze pagina vind je alvast een selectie van alle logistiek stages in Nijmegen die we op dit moment voor je hebben. Maar schrijf je vooral ook even in, dan zoeken wij pro-actief met je mee naar een logistieke afstudeerstage in Nijmegen. Bovendien is het inschrijven volledig gratis en vrijblijvend, ideaal toch? Natuurlijk vinden het we het leuk als we jou persoonlijk leren kennen. We bespreken dan jouw wensen en eisen rondom jouw ideale logistiek afstudeerstage in Nijmegen!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.