0 logistiek afstudeerstages in Eindhoven voor jou gevonden

Too bad! Er zijn nu nog geen bedrijven die passen bij jouw wensen.

Maar no worries: iedere week komen er zeker 45 nieuwe vacatures bij. Meteen een melding krijgen als er een vacature online komt? Schrijf je gratis in (het kost je echt niks, alleen een beetje tijd) en mis geen enkele vacature!

Schrijf gratis in

Afstudeerstage logistiek in Eindhoven

Je bent op zoek naar een toffe logistiek afstudeerstage in Eindhoven. Natuurlijk zie je het zitten om een mooie stagevergoeding te krijgen en een beetje hulp van een specialist die actief is sinds 1998! Wij helpen jaarlijks zo'n 1.500 hbo en wo studenten bij het vinden van een toffe logistiek afstudeerstage in Eindhoven (en de rest van Nederland).

Jouw logistiek afstudeerstage in Eindhoven snel gevonden

Yes, we hebben het net gehad over een stagevergoeding. Met ieder bedrijf waar StudentenBureau mee samenwerkt, is van te voren de afspraak gemaakt dat stagiairs een minimale stagevergoeding van 300 euro per maand moeten krijgen. Je leest het goed, minimaal, dit houdt in dat in overleg met het bedrijf een hogere stagevergoeding kan worden afgedwongen. Bovendien vinden we het belangrijk dat jij een hbo of wo begeleider binnen het bedrijf waar je gaat afstuderen hebt. Met de juiste begeleiding kom je namelijk tot een mooi eindcijfer. De studenten die via ons afstuderen halen gemiddeld een 8 als eindcijfer. Dus ben je op zoek naar een toffe logistiek afstudeerstage in Eindhoven? Maak je interesse bij ons kenbaar, dan kunnen we snel aan de slag!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.