Afstudeerstage logistiek in Den Bosch

Je bent aan het zoeken naar een logistieke afstudeerstage in Den Bosch. Goed bezig, want dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ieder jaar helpen wij zo'n 1.500 enthousiaste (hbo en wo) studenten bij het vinden van de vetste logistieke afstudeerstages in Den Bosch (en de rest van Nederland). We helpen studenten zoals jij al sinds 1998, dus aan ervaring ontbreekt het niet! Doordat we al jaren in ons vakgebied actief zijn, kennen we de eisen vanuit jouw school die van belang zijn voor het formuleren van een hbo of wo waardige afstudeeropdracht.

Jouw logistieke afstudeerstage in Den Bosch snel gevonden

Naast het feit dat we je een minimale stagevergoeding van 300 euro per maand garanderen, vinden we het ook belangrijk om jou persoonlijk te leren kennen. Dit doen we door je uit te nodigen op kantoor, of even via Skype kennis met jou te maken. Wat zijn je interesses? Bij wat voor soort logistieke organisatie wil jij graag afstuderen in Den Bosch? Door antwoord te krijgen op deze vragen kunnen wij de perfecte match tussen jou en een tof logistiek bedrijf maken. Staat er op dit moment nog geen toffe logistiek afstudeerstage in Den Bosch tussen? No worries, schrijf je gratis en vrijblijvend in! Dan houden wij je op de hoogte van de 50 nieuwe vacatures die iedere week worden geplaatst.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.