Afstudeerstage logistiek in Breda

Ben je op zoek naar een logistiek afstudeerstage in Breda? Wat leuk, je bent namelijk bij ons aan het juiste adres! Sinds 1998 helpen wij hbo en wo studenten bij het vinden van een toffe logistiek afstudeerstage in Breda en omstreken (en de rest van Nederland). Ieder jaar krijgen wij de eer om minimaal 1.500 studenten blij te maken met een toffe afstudeeropdracht.

Jouw logistiek afstudeerstage in Breda snel gevonden

Naast het feit dat wij studenten zoals jij binnen 2,5 uur aan een ideale logistiek afstudeerstage helpen, garanderen we een minimale stagevergoeding van 300 euro per maand. Dat klinkt vast als muziek in de oren! Bovendien zorgen we ervoor dat jouw logistieke afstudeerstage ook daadwerkelijk op hbo of wo niveau is. Daarbij vinden we het belangrijk dat je een begeleider vanuit het bedrijf krijgt, die daadwerkelijk een hbo of wo opleiding heeft afgerond. Staat op dit moment jouw ideale logistiek afstudeerstage in Breda er niet tussen? Geen probleem, schrijf je gratis en vrijblijvend in! Dan word je namelijk op de hoogte gehouden van de 50 wekelijkse, nieuwe vacatures!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.