Afstudeerstage logistiek in Arnhem

Heb je al nagedacht over wat voor logistieke afstudeeropdracht jij nu eigenlijk zoekt in Arnhem? Wil jij aan de slag bij een A-merk of juist bij een wat kleiner MKB'er bij jou om de hoek? Dat kun je samen met ons regelen! Wij werken al sinds 1998 samen met hbo en wo studenten bij het vinden van een toffe, logistieke afstudeerstage in Arnhem.

Jouw logistieke afstudeerstage in Arnhem snel gevonden

Hoe weet StudentenBureau eigenlijk wat voor logistieke afstudeerstage in Arnhem ik zoek? Wij nodigen je uit voor een gesprek bij ons op kantoor of via Skype. Zo leren we jou persoonlijk kennen en weten we wat voor wensen en eisen jij hebt voor jouw ideale logistieke afstudeerstage in Arnhem. Bovendien garanderen we een minimale stagevergoeding van 300 euro per maand! Mocht jouw ideale logistieke afstudeerstage in Arnhem er (nog) niet tussen staan, no problem! Schrijf je gratis en vrijblijvend in. Onze accountmanagers zorgen er voor dat er wekelijks zo'n 50 nieuwe vacatures online komen. Door je in te schrijven houden wij je natuurlijk op de hoogte!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.