Afstudeerstage logistiek in Amsterdam

Je zoekt een logistiek afstudeerstage in Amsterdam. Super gaaf! En tof dat je ons gevonden hebt, wij kunnen je namelijk helpen! Al sinds 1998 helpen wij hoogopgeleide studenten (hbo en wo) bij het vinden van de gaafste logistiek afstudeerstages in heel Nederland (dus ook in Amsterdam). Ieder jaar mogen we meer dan 1.500 studenten helpen bij het vinden van een toffe logistiek afstudeerstage in Amsterdam.

Jouw logistiek afstudeerstage snel gevonden

Maar hoe zorg je er nu eigenlijk voor dat die toffe logistiek afstudeerstage in Amsterdam van jou is? Uit ervaring weten we dat het niet altijd even makkelijk is om een logistieke afstudeerstage in Amsterdam te vinden. De taak aan ons om samen met jou toch tot een toffe logistieke afstudeeropdracht te komen! Door op de juiste plek terecht te komen, gaan die vijf maanden ontzettend snel voorbij. Hierdoor ontwikkel jij je snel en krijg je inzicht in een toffe logistieke organisatie. Op deze pagina vind je een lijst met alle logistieke afstudeerstages in Amsterdam die we op dit moment hebben. Kijk eens rustig naar de lijst en geef aan als je interesse hebt in een van de logistieke afstudeerstages. Wij nemen vervolgens contact met jou op en bespreken wat er mogelijk is!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.