Afstudeerstage ICT bij een marktleider in de Benelux

Je gaat aan de slag met o.a Java, Javascript, SQl

Dit ga je leren

Zoek jij per september 2024 een uitdagende IT gerelateerde afstudeerstage? En woon je in Utrecht of omgeving (max. 60 min reizen)? Lees dan snel verder!

Tijdens jouw toekomstige afstudeerstage kom je te werken bij een op en top IT bedrijf dat onder andere actief is binnen IBM, FileNet, AI en RPA. Alles met als doel om werkprocessen van klanten te optimaliseren en automatiseren.

Ook ga je een tof afstudeeronderzoek uitvoeren. Je gaat je namelijk voor het stagebedrijf bezighouden met het remote- of on-site uitvoeren van installaties, upgrades en migraties. Het onderzoek zal in het teken staan van problemen die er op dat moment heersen onder de huidige klanten. Aan de hand van dit probleemonderzoek geef je een advies aan klanten en collega’s op technische/inhoudelijke ECM vraagstukken.

Daarnaast zal de afstudeerstage in het teken staan van het constant ontwikkelen van jouw eigen skills op technisch- en persoonlijk vlak. Je zal hierbij te werk gaan met je geleerde theorie in de praktijk. Kennis van programma's als Java, Javascript, Agile, Scrum en SQL zijn zeker een pré!

Zo ziet jouw dag eruit

Wil je jezelf graag snel verdiepen op je kennis en ervaring op gebied van Automation? Dit prachtige vakgebied kent verschillende oplossingen voor de digitale transitie van organisaties.

Samenwerken aan digitale stukken, het slim opslaan, content management, zoekfuncties met AI, workflows, Robotic Process Automation, Watson AI, business process management, het zijn stuk voor stuk componenten waarmee deze organisatie haar klanten helpt in de digitale revolutie. Dat kan een cloud-oplossing zijn, of bij de klant intern.

Na een succesvolle afstudeerstage ziet men je graag aanblijven binnen de organisatie. Je wordt een young professional en wordt helemaal bijgespijkerd op hard- en softskill om uiteindelijk aan de slag te gaan. Hierbij is de mogelijkheid aanwezig tot een auto van de zaak en goed starterssalaris, een goed pensioen en andere goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Dit ben jij

✔ Volgt een HBO/WO opleiding richting ICT/software development of vergelijkbaar
✔ Communicatief sterk en reisbereid (fysiek bezoeken van klanten)
✔ Ervaring met Java / Java Script / Python programmeren
✔ Utrecht is max. a 60 minuten reizen

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf zit gevestigd in Utrecht op een schitterende locatie! Men houdt zich bezig met IT consultancy in een niche, waarbij zij door hard werken zijn uitgegroeid tot de marktleider in de Benelux. Ze bedenken softwarematige handelingen die oplossingen bieden voor bedrijven. In principe zijn ze bezig met het digitaliseren van bedrijven die zich o.a. bevinden in de gezondheidszorg, overheid en finance.

Binnen de organisatie zijn 32 collega's werkzaam, die veelal opgeleid zijn tot technische consultants. Het is een zeer internationaal team, met collega's uit India, Brazilië en Egypte. De voertaal? Nederlands! Iedereen gaat op Nederlandse les, wat voldoende moet worden afgerond. Verder is 'work hard, play hard' absoluut van toepassing bij deze organisatie. De uitjes zijn dan ook niet op één hand te tellen..

Je ontvangt een zeer goede stagevergoeding, goede begeleiding op HBO-niveau en daarnaast is het kantoor goed met het OV en auto te bereiken. Ook heeft dit bedrijf al jaren ervaring met HBO-IT studenten.

Verder ontvang je naast de begeleiding vanuit het bedrijf, extra hulp vanuit jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach als het gaat om jouw onderzoeksvoorstel en scriptie.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
20+ medewerkers
mood
IT, leerzaam, gedreven
local_bar
Jaarlijkse bedrijfsuitjes naar het buitenland!