Bijbaan Business IT en dashboard procesoptimalisatie

Jij gaat als afstudeer een procesoptimalisatie opdracht uitvoeren op het gebied van dashboards bij een snel groeiende technische organisatie.

Dit ga je leren

Wil jij alles leren over data, dashboards en procesoptimalisatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens jouw stage krijg je volop de kans om je te verdiepen in deze onderwerpen en waardevolle ervaring op te doen.

Jouw toekomstige stagebedrijf is flexibel als het gaat om jouw rol binnen ons team, maar ze vinden het wel belangrijk dat je regelmatig op kantoor aanwezig bent. Je gaat onderzoek doen naar ons rapportageprogramma om te ontdekken hoe zee dit kunnen verbeteren. Gelukkig sta je er niet alleen voor. het team bestaat namelijk uit ervaren ICT'ers die je graag begeleiden. Ze bieden een stagevergoeding van €500,- per maand en er bestaat zelfs een mogelijkheid dat je na je stage nog kunt blijven werken!

Wat verwachten zij van jou? Ervaring met het maken van dashboards en procesoptimalisatie. Een opleiding in Business IT & Management sluit perfect aan, maar andere ICT gerelateerde opleidingen ook. Kennis van Qlick is handig, maar geen vereiste. Wel iet het belangrijk dat je goed Nederlands spreekt en schrijft. De bedrijfscultuur is informeel, innovatief en gezellig. En oh ja, het kantoor heeft onlangs een moderne upgrade gekregen!

Werkzaamheden die jij zal gaan uitvoeren zijn:
• Onderzoek naar huidige manier van rapportages uitdraaien.
• Procesoptimalisatie uitvoeren
• Data analyseren
• Onderzoek uitvoeren

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan snel! Ons kantoor is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto.

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw dag begint met een kop koffie en een brainstormsessie over het optimaliseren van dashboards en rapportages als Business IT en Management afstudeerstagiair. Je duikt in de data en analyseert de huidige rapportages om knelpunten te identificeren. Na overleg met je team ga je aan de slag met het ontwerpen van nieuwe dashboards die beter aansluiten bij de behoeften van de organisatie. Tijdens de lunch bespreek je je voortgang en ideeën met je collega's. In de middag werk je verder aan het uitwerken van de nieuwe rapportagestructuur en test je verschillende oplossingen. Je sluit de dag af met het presenteren van je bevindingen aan het management en ontvangt waardevolle feedback om morgen weer verder te gaan

Dit ben jij

✔ Analytisch
✔ Zelfstandig
✔ Proactief
✔ Nieuwsgierig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in techniek en er werken ruim 100 medewerkers medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als erg gezellig. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op hbo niveau en je ontvangt €500 stagevergoeding. Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding. * Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

group
100+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Gezellige borrels