Afstudeerstage Business IT and Management

Optimaliseren van IT-gerelateerde werkprocessen

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in het optimaliseren van bedrijfsprocessen partners middels Low/No-Code applicaties. Hierbij heeft men als doel om de effectiviteit en daardoor uiteraard ook de winstgevendheid van partners te optimaliseren!

Tijdens jouw afstudeerstage ga je een onderzoek uitvoeren binnen jouw taak als Business IT consultant. Hierbij kan je denken aan een strategisch onderzoek omtrent het optimaliseren van IT-gerelateerde processen. De organisatie stemt graag met jou het onderzoek verder af, zodat jouw interesses en sterktes goed aan bod komen tijdens het afstuderen. Daarnaast zal de afstudeerstage in het teken staan van het constant ontwikkelen van jouw eigen skills op technisch- en persoonlijk vlak.

Zo ziet jouw dag eruit

Jij bent zelf verantwoordelijk voor de optimalisatieslag binnen het framework, maar je start de dag met je betrokken collega's op de IT afdeling! Jullie nemen samen door wat er die dag allemaal te doen staat en verdelen de taken. Deze IT experts staan ook altijd voor je klaar als je vragen hebt, jullie zijn echt een team samen.

Na een succesvolle afstudeerstage ziet men je graag aanblijven binnen de organisatie. Je wordt een young professional en wordt helemaal bijgespijkerd op hard- en softskill om uiteindelijk aan de slag te gaan. Hierbij is de mogelijkheid aanwezig tot een auto van de zaak en goed starterssalaris, een goed pensioen en andere goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Dit ben jij

✔ Studerende richting Business IT & Management
✔ Communicatief sterk en reisbereid (fysiek bezoeken van klanten)
✔ Je bent zelfstandig en proactief
✔ Geïnteresseerd in Low/no-code
✔ Zoetermeer is max. a 45 minuten reizen

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf houdt zichzelf volop bezig met het digitaliseren van werkprocessen, waarbij maatwerk business applicaties worden gerealiseerd. Hierbij kan je denken aan klanten zoals de overheid, waarbij zij ook een innovatieprijs hebben gewonnen!

Men realiseert dit met 10 collega's vanuit het goed te bereiken kantoor in Zoetermeer. De kernwaarden van het bedrijf zijn fun, hard werken en kwaliteit gericht. Het is uiteraard van belang dat je jezelf hierin herkend en dat je over een hoge mate van leergierigheid beschikt. Verder is 'work hard, play hard' absoluut van toepassing bij deze organisatie. De uitjes zijn dan ook niet op één hand te tellen, zo gaat het hele bedrijf dit najaar nog naar Praag (afhankelijk van de Covid-situatie).

Je ontvangt een zeer goede stagevergoeding, goede begeleiding op HBO-niveau en daarnaast is het kantoor zeer goed met het OV te bereiken. Verder ontvang je naast de begeleiding vanuit het bedrijf, extra hulp vanuit jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach als het gaat om jouw onderzoeksvoorstel en scriptie.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
5+ medewerkers
mood
Work hard, play hard
local_bar
Werken op locatie bij klanten