Stage of afstudeerstage front end development

Ga de huidige software beoordelen en waar mogelijk verbeteren

Dit ga je leren

Als meewerk stagiair ICT zorg jij dat de software er gelikt uitziet. Je bent het creatieve meesterbrein binnen het team en zorgt er dus voor dat de software goed is opgemaakt, lay-outs kloppen, interactiemogelijkheden heeft en afbeeldingen en teksten goed weergeven. Je werkt zelfstandig, maar krijgt veel ruimte voor eigen inbreng. Tevens zullen er regelmatig scrumsessies plaatsvinden waar je aan deelneemt.

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint je dag met een warme kop koffie of thee en kletst nog wat met een collega bij het koffiezetapparaat. Vervolgens zal je eerst een scrumsessie bijwonen, waarin de concrete deliverables besproken gaan worden. Direct daarna ga je aan de slag met het opmaken van de software. Nadat je de code hebt getest kom je erachter dat een afbeelding nog niet goed weergeeft. Zodoende pas je dit aan in de code. Nadat je je code nog een keer hebt getest concludeer je dat je code goed werkt en alles er uit ziet zoals het er uit hoort te zien, dus sluit je je laptop af.

Dit ben jij

- Je hebt kennis van HTML/CSS, Javascript, jQuery en/of frameworks als Angular, React en Vue
- Je volgt momenteel een opleiding op HBO/WO niveau richting ICT
- Je krijgt energie van het opmaken van applicaties
- Je bent op zoek naar een gave afstudeeropdracht

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de Chatbots dienstverlening. De sfeer binnen de organisatie is het beste te omschrijven met het motto “work hard, play hard”.

Omdat het een middelgroot bedrijf betreft, is er uitstekende begeleiding, maar krijg je ook veel verantwoordelijkheid. De stagevergoeding is marktconform. Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Hecht team