Afstudeerstage Software Development

Afstudeerstage Software Development

Dit ga je leren

Bij deze organisatie krijg je veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Denk hierbij aan het werken met zowel front-end als back-end talen. Je zal onderdeel zijn van een IT afdeling met +- 20 collega's. Deze afdeling bestaat uit verschillende teams en functies. Dit betekent dus ook dat er binnen de organisatie verschillende mogelijkheden voor jou zijn.

Zo ziet jouw dag eruit

Je zal je dag beginnen met een kop koffie samen met je collega's. Hierna zal je samen met je team een dagstart hebben om te bespreken welke taken opgepakt moeten worden. Tijdens de pauze heb je samen met je collega's een gezellige lunch op kantoor of in het mooie Den Bosch.

Dit ben jij

- Je zoekt een HBO afstudeerstage richting software development.
- Je bent leergierig, pro-actief, communicatief vaardig en vind het leuk om zowel zelfstandig als in teamsverband te werken.
- Je vind het leuk om met zowel front-end als back-end programmeertalen te werken.
- Je staat ervoor open om oa Ruby on rails eigen te maken tijdens deze stage.

Over dit bedrijf

De opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in financiële dienstverlening voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Sinds de oprichting heeft de opdrachtgever zich gericht op het leveren van innovatieve en flexibele financieringsoplossingen die ondernemers helpen om hun groeiambities waar te maken.

Waarden:

Bij de opdrachtgever hechten ze veel waarde aan transparantie, integriteit en klantgerichtheid. Zij streven ernaar om een vertrouwensband op te bouwen met klanten door eerlijke en duidelijke communicatie, en door altijd te streven naar het leveren van uitstekende service.

Team:

Het team bestaat uit ervaren professionals met een passie voor het ondersteunen van ondernemers. We geloven in samenwerking en streven ernaar om een omgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd en gehoord voelt. De IT afdeling bestaat uit verschillende teams met ieder een eigen specialiteit, er zijn dus verschillende mogelijkheden.
group
50+ medewerkers
mood
Open, informeel