Afstudeerstage Full stack development bij ambitieus familiebedrijf

Ga aan de slag met een innovatief project waarmee jij impact maakt.

Dit ga je leren

Wil jij jezelf verder ontwikkelen als Full-stack software ontwikkelaar? Bij dit vierde generatie familiebedrijf krijg je die kans! Je gaat niet alleen je eigen afstudeerproject uitvoeren, maar ook bijdragen aan andere kleine projecten. In een hechte team van ongeveer 30 medewerkers zal je je snel thuis voelen.

Wat wordt er van jou verwacht? Nou, allereerst moet je echt een passie hebben voor softwareontwikkeling. Je gaat namelijk werken aan het ontwikkelen van een klantportaal, zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Flexibiliteit is belangrijk, maar ze vinden het ook fijn als je regelmatig op kantoor bent, zodat je goed kunt meedraaien en alle ins en outs van de organisatie kunt leren kennen. Maar wees gerust, je kunt altijd vragen stellen!

De bedrijfscultuur is informeel en behulpzaam, dus je zult snel merken dat je hier helemaal op je plek bent. En vergeet niet, je bent niet de eerste stagiair die hier rondloopt! Oh, en ze hebben nog iets leuks: we organiseren regelmatig bedrijfsuitjes, dus er is altijd iets om naar uit te kijken.

Wat bieden ze jou? Een stagevergoeding van €500,- per maand en begeleiding op HBO-niveau. Bovendien bestaat er een goede kans dat je na je stage bij hun kunt blijven werken, gezien de groeiambities.

Dus, heb je een basiskennis van PHP, JavaScript en HTML? Ben je bezig met een opleiding in de richting van Software Development, Informatica of iets vergelijkbaars? Spreek en schrijf je vloeiend Nederlands? Dan zijn zij op zoek naar jou! Werkzaamheden die jij zal gaan uitvoeren zijn:
• Jij zal je tijdens je stage bezighouden met ontwikkelen van software
• Ervaring opdoen met PHP
• Aan het einde van je stage een bruikbaar product opleveren
• Webdesign ontwerpen

Klinkt dit als jouw ideale stageplek? Solliciteer dan nu en wie weet word jij de nieuwste aanwinst!

Zo ziet jouw dag eruit

De dag begint voor voor jou als Full-stack afstudeerder met een veelbelovend vooruitzicht: het ontwikkelen van een nieuwe klantportaal. Gewapend met PHP, JavaScript en HTML ga jij aan de slag. Jij wisselt tussen het bouwen van de backend en het vormgeven van de frontend, terwijl hij de gebruikerservaring in gedachten houdt. Elk probleem dat jij tegenkomt, zie jij als een kans om je vaardigheden te verbeteren. Tijdens het werken aan het project, overlegt jij met collega's en zoekt hij naar innovatieve oplossingen. Geen dag is hetzelfde, maar elke dag biedt nieuwe uitdagingen en leermogelijkheden, waardoor jij steeds dichter bij zijn doel komt om een competente Full-stack ontwikkelaar te worden.

Dit ben jij

- Je hebt kennis van HTML/CSS, Javascript en PHP
- Je volgt momenteel een opleiding op HBO/WO niveau richting ICT
- Je krijgt energie van softwareontwikkeling
- Je bent op zoek naar een gave afstudeeropdracht

Over dit bedrijf

"Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de drukkerijbranche en er werken ongeveer 30 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als erg gezellig.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt €500 stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure."
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Gezellige borrels