Afstudeerstage frontend of fullstack development

Ondersteun met development in Javascript, Vue.Js en Python

Dit ga je leren

Dit bedrijf heeft sinds 6 jaar een eigen systeem ontwikkeld (platform) waarbij ze de logistieke sector efficiënter maken. Het platform kan worden gebruikt binnen veel bedrijven binnen de sector en groeit snel! Met real-time inzicht in o.a. het voorraadsysteem zijn er dan ook veel bedrijven die interesse tonen, niet alleen in Nederland maar wereldwijd! Zodra je deel uitmaakt van het sollicitatieproces krijg je van mij te horen over welk bedrijf/ platform we het hebben.

Voor aanstaande stage periode is dit bedrijf opzoek naar een afstudeerstagiaire met een interesse in front-end of fullstack development. De programmeer taal die hierbij gebruikt wordt is voornamelijk Javascript en Vue.JS, maar ook Python en Typescript kan worden toegepast.

Er zijn meerdere mogelijkheden, maar je afstudeeropdracht zou bijv. over onderstaande kunnen gaan:
1. Dashboard ontwikkeling zodat er betere analyses kunnen worden uitgevoerd en het systeem past bij de behoefte van de klant
2. Veel klanten willen het systeem personaliseren. Jij zou een van deze projecten volledig (maar onder goede begeleiding) op kunnen pakken

(Buiten bovengenoemde zijn er ook andere mogelijkheden!)

Wil je meer informatie over dit stagebedrijf of ben je geïnteresseerd in een sollicitatiegesprek? Laat dan je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Jij bent zelf verantwoordelijk voor de optimalisatieslag binnen het project waarmee je bezig bent, maar je start de dag met je betrokken collega's op de development afdeling! Jullie nemen samen door wat er die dag/ week allemaal te doen staat en verdelen de taken wanneer nodig. Deze IT experts staan ook altijd voor je klaar als je vragen hebt, jullie zijn een team samen.

Geen dag zal dus eigenlijk hetzelfde zijn en ook jouw ontwikkeling is belangrijk voor dit bedrijf. Mocht het namelijk vanuit beide partijen een prettige samenwerking zijn, dan kan het zomaar zo zijn dat je een baan aangeboden krijgt!

Dit ben jij

✔ Volgt een HBO/ WO opleiding richting ICT of software development
✔ Kennis van Javascript, Vue.JS of Python
✔ Mogelijkheid om aan de blijven na je afstudeerstage
✔ Zelfstandig en verantwoordelijk

Over dit bedrijf

Jouw toekomstig stagebedrijf is actief als software ontwikkelaar binnen de supply chain. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en open. Momenteel telt het bedrijf 12 FTE, maar ze groeien snel zowel in personeel als in de (internationale) markt. Meer informatie wat betreft de organisatie zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

Het bedrijf ligt in hartje Amsterdam en is daarom goed te bereiken met het openbaar vervoer, een eigen auto is dus niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Open en informeel
local_bar
Gezellig en jong team