0 hrm afstudeerstages in Rotterdam voor jou gevonden

Too bad! Er zijn nu nog geen bedrijven die passen bij jouw wensen.

Maar no worries: iedere week komen er zeker 45 nieuwe vacatures bij. Meteen een melding krijgen als er een vacature online komt? Schrijf je gratis in (het kost je echt niks, alleen een beetje tijd) en mis geen enkele vacature!

Schrijf gratis in

Afstudeerstage HRM Rotterdam

Ben je op zoek naar een leuke HRM afstudeerstage in Rotterdam? Dat komt goed uit. Naast het feit dat wij afstudeerstages door heel Nederland hebben. Garanderen wij ook een minimale stagevergoeding van 300 euro per maand. Wij hebben dus ook een HRM afstudeerstage bij jou in de buurt.

Jouw HRM afstudeerstage in Rotterdam snel gevonden

Weet je eigenlijk al wat voor HRM afstudeerstage je zoekt? Daar helpen wij je bij, door je persoonlijk op kantoor te ontmoeten weten we precies welke wensen en eisen jij stelt aan jouw HRM afstudeeropdracht. Bovendien vinden we het belangrijk dat je een HBO of WO waardig afstudeervoorstel inlevert! Hier houden we rekening mee. Net als met het regelen van een HBO of WO begeleider binnen het bedrijf waar jij gaat afstuderen op het gebied van HRM in Rotterdam. Staat jouw ideale HRM afstudeeropdracht in Rotterdam er nog niet tussen? No worries, wekelijks komen er 50 nieuwe afstudeeropdrachten op de website. Wil je hier van op de hoogte blijven? Schrijf je gratis en vrijblijvend in, zodat je de relevante afstudeerstages per mail ontvangt!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.