Afstudeerstage HRM Nijmegen

Je bent op zoek naar een HRM afstudeeropdracht in Nijmegen. Sinds 1998 helpen wij studen met het zoeken naar de leukste HRM afstudeeropdrachten in Nijmegen. Dit doen we natuurlijk met veel liefde in plezier. We helpen jou dus ook graag, net als de 1.500 andere hoogopgeleide (HBO en WO) studenten die we jaarlijks helpen.

Jouw HRM afstudeerstage in Nijmegen snel geregeld.

Tijdens jouw HRM afstudeerstage in Nijmegen doe je veel ervaring op in jouw toekomstige werkveld. Weet je eigenlijk al bij wat voor een bedrijf je wilt afstuderen? Bij een wat kleinere MKB'er in de buurt? Of denk je eerder aan een A-merk wat minstens zo goed op je cv staat? Door je persoonlijk te moeten op kantoor kunnen we gaan kijken wat jij het liefst wil, en wat voor HRM afstudeerstage in Nijmegen nu eigenlijk bij je past. Staat er op dit moment nog geen leuke HRM afstudeeropdracht in Nijmegen bij? Maak je geen zorgen en schrijf je gratis in. Dan houden wij je op de hoogte van de nieuwe relevante afstudeerstages die wij wekelijks binnen krijgen. Onze accountmanagers gaan namelijk voor jou op pad en zorgen voor zo'n 50 nieuwe afstudeerstages per week!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.