0 hrm afstudeerstages in Arnhem voor jou gevonden

Too bad! Er zijn nu nog geen bedrijven die passen bij jouw wensen.

Maar no worries: iedere week komen er zeker 45 nieuwe vacatures bij. Meteen een melding krijgen als er een vacature online komt? Schrijf je gratis in (het kost je echt niks, alleen een beetje tijd) en mis geen enkele vacature!

Schrijf gratis in

Afstudeerstage HRM Arnhem

Je bent aan het zoeken naar een HRM afstudeerstage in Arnhem. Natuurlijk kan je daar wel wat hulp bij gebruiken! Daarom ben je bij ons aan het juiste adres. Studenten Bureau helpt jou namelijk helemaal gratis en vrijblijvend (en dat zal het ook altijd blijven voor jou als hoogopgeleide student). StudentenBureau helpt al sinds 1998 HBO en WO studenten bijr het vinden van een HRM afstudeerstage in Arnhem. Dit zijn er jaarlijks zo'n 1.500 die we blij mogen maken met een HRM afstudeerstage, dus jou kunnen we ook helpen!

Jouw HRM afstudeerstage in Arnhem snel gevonden

Bij alle bedrijven waarmee wij samenwerken wordt een minimale stagevergoeding van 300 euro gegarandeerd. Wij vinden namelijk dat hoogopgeleide studenten zoals jij best een toffe beloning mogen krijgen voor het harde werk dat jullie leveren. Er staat inderdaad minimaal, dit betekent dat jij in overleg met het bedrijf, misschien wel tot een nog hogere stagevergoeding komt. Vind je het lastig om een keuze te maken? No problem, je kan ons altijd bellen, appen of een mailtje sturen!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.