Diverse commerciële afstudeerstage bij een internationale organisatie!

Jij gaat de inside sales een boost geven!

Dit ga je leren

Ben jij commercieel aangelegd en op zoek naar een diverse, commerciële afstudeerstage per september 2024? Lees dan snel verder!

Tijdens deze afstudeerstage krijg je twee dagen per week de tijd voor je afstudeeronderzoek. Dit bedrijf heeft goede ervaring met hbo-afstudeerders en je kan rekenen op goede begeleiding. Verder is dit bedrijf internationaal actief, dus een internationaal georiënteerd onderzoek, is ook mogelijk!

De overige drie dagen werk je mee op commercieel gebied binnen de organisatie. Maar let op; de kwaliteit van je onderzoek zal altijd gewaarborgd blijven.

In de rol van inside sales medewerker ben je samen met twee andere collega's verantwoordelijk voor de sales binnendienst. Naast je directe collega's werk je ook nauw samen met de key accountmanagers binnen de organisatie.

Intensief klantcontact is het "sleutelwoord" van deze functie. Hierbij is het belangrijk dat je gemotiveerd bent om een relatie op te bouwen en te onderhouden met klanten.

Verder zijn er diverse afstudeeronderzoeken mogelijk, denk aan:

- een onderzoek naar het optimaliseren van het commerciële proces

- een internationaal georiënteerd marktonderzoek met bijv. het onderzoeken van een nieuw businessmodel

Zo ziet jouw dag eruit

Je hebt via diverse kanalen veel contact met internationale klanten en helpt hun met vragen.

In deze rol ben je betrokken bij het gehele in en verkoopproces. Zo ben je o.a. verantwoordelijk voor de onderstaande taken:

- Beheren van webshop en service naar klanten
- Je maakt, verwerkt en verstuurt in en verkooporders.
- Ook maak je offertes en hebt direct contact met de klant over de opgestelde offerte.
- Gezien je een commerciële instelling hebt, is je doel natuurlijk om de offerte om te zetten in een order!

De bovenstaande werkzaamheden worden afgewisseld met je onderzoek!

Dit ben jij

- Woonachtig in Utrecht of omgeving
- Je beschikt over een commerciële instelling
- Gezien dit bedrijf internationaal acties is, wordt er ook verwacht dat je goed overweg kan met de Engelse taal, zowel in woord als geschrift
- Niet bang om te telefoon te pakken
- Ervaring in een commerciële bijbaan en/of stage is een grote pre!
- Tot slot wil je na het afstudeertraject ook het commerciële werkveld in. Er is hier namelijk kans om na de afstudeerstage aan te blijven!

Over dit bedrijf

Deze organisatie is internationaal actief in de technische sector en werkt samen met bedrijven in Europa, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika en het Midden-Oosten.

De sfeer is informeel en er zijn regelmatig vrijmibo's. Ook heeft de organisatie een toffe bar waar ze ook beschikken over o.a. een xbox, tafelvoetbal of een potje tafeltennis. Naast hard werken, voldoende ruimte voor ontspanning en gezelligheid! Daarbij is het een no-nonsense organisatie, ook het management ruimt gewoon de vaatwasser in ;)

Je krijgt hier zeer goede begeleiding en dit bedrijf heeft een goede ervaring met hbo-afstudeerders binnen de organisatie!

group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Kans op aanblijven!