Afstudeerstage marketing

Meewerken in de marketing

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is werkzaam in de farmaceutische industrie. De organisatie is gespecialiseerd in farmaceutische oplossingen, voor de productie van voornamelijk vaccins.

Als marketing (afstudeer) stagiair krijg je de kans om een kijkje te nemen achter de schermen van deze organisatie en het werk in de farmaceutische industrie. Je hoofdverantwoordelijkheid zal liggen op het ontwikkelen van content voor het Instagram-account, waarbij je het leven binnen het bedrijf in beeld brengt. Hierbij werk je nauw samen met verschillende afdelingen om een authentieke weergave te bieden van onze organisatiecultuur en de mensen die er werken.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om onderzoek te doen naar een specifiek (marketing) onderwerp, waarbij je samen met het team kunt bepalen wat het meest relevant en interessant is. Je zult ongeveer 2/3 dagen per week meewerken op verschillende projecten en de rest van je tijd besteden aan onderzoek.

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen marketing en communicatie? Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van onder andere social media. Je gaat er voor zorgen dat jouw stagebedrijf meer naamsbekendheid krijgt door het beheren van de social media en de website.

Dit ben jij

✔ Je volgt een marketing gerelateerde opleiding
✔ Je hebt een creatieve geest met oog voor detail
✔ Je bent een goede samenwerker
✔ Je hebt ervaring met het creëren van content voor sociale media

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de farmaceutische industrie en er werken 12 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega’s.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is niet heel goed te bereiken met openbaar vervoer, dus een eigen auto of scooter is wel aan te raden.

group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Fouten maken mag, als je er maar van leert!