Ik zoek een…
in

Stage logistiek in Eindhoven

Je bent op zoek naar een logistieke stage in Eindhoven. Super, want dan heb je het juiste bureau gevonden die je daarbij kan helpen! Ieder jaar helpt StudentenBureau 1.500 studenten zoals jij bij het vinden van de leukste logistieke stage in Eindhoven. Wij vinden het belangrijk dat jij op een stageplek komt waar jij jezelf kunt onwikkelen. Daarom besteden we veel aandacht aan het niveau en de kwaliteit van de logistieke stages in Eindhoven. Ook zorgen we ervoor dat je altijd minimaal € 300,- stagevergoeding krijgt.

Jouw logistieke stage in Eindhoven snel gevonden

Maar hoe pak je dat dan aan, een geschikte logistieke stage in Eindhoven vinden op onze website? Op deze pagina vind je een overzicht met daarin alle beschikbare logistieke stages in Eindhoven die we nu al voor je hebben. Staat jouw logistieke stage in Eindhoven er nog niet tussen? No worries! Iedere week komen er zeker 50 nieuwe logistieke stages in Eindhoven bij.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.