Stage bedrijfskunde in Tilburg

Je bent op zoek naar een bedrijfskunde stage in Tilburg. Goed om je hier te zien! Al sinds 1998 helpt StudentenBureau hbo en wo studenten bij het vinden van de leukste bedrijfskunde stages in Tilburg. Scroll alvast rustig door de lijst met bedrijfskunde stages die we op dit moment beschikbaar hebben in de regio Tilburg. Staat jouw stage er nog niet tussen? No worries, iedere week komen er 50 nieuwe stages bij. Schrijf je dan wel alvast even in, dan krijg je een mailtje als er een nieuwe bedrijfskunde stage in Tilburg op de site komt te staan en ben je er lekker snel bij.

Bedrijfskunde stages in Tilburg op niveau

Voor jou als student is StudentenBureau volledig gratis (en dat zal het ook altijd blijven). Het zijn bij ons de klanten die betalen voor het vinden van een goede stagiair. Dit zorgt er ook voor dat de bedrijfskunde stages die wij beschikbaar hebben, altijd van een hoog niveau zijn. Zo kun je er dus vanuit gaan dat jouw bedrijfskunde stage in Tilburg ook belangrijk is voor het stagebedrijf waar jij aan de slag gaat.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.