Ik zoek een…
in

Bijbaan techniek Tilburg

Je bent op zoek naar een bijbaan techniek in Tilburg. Super gaaf dat je ons benadert! Wij staan graag voor je klaar, ons jonge team staat dicht bij de student en weet wat jij zoekt in een technische bijbaan in Tilburg! Wij werken al in deze branche sinds 1998, en wij

Jouw bijbaan techniek in Tilburg snel gevonden

Naast het feit dat je een lekker centje bijverdiend met een bijbaan techniek in Tilburg(minimaal 10 euro per uur), levert zo'n baan nog veel meer voordelen op! Ten eerste bedenk je eens hoeveel relavante werkervaring je kan op doen! Je kan de theorie van je studie toepassen in de praktijd, dat is niet alleen leerzaam maar ook nog eens super leuk! Can't wait to start? Wij ook niet! Mocht je het nog niet gedaan hebben, maak dan even een account aan bij StudentenBureau. Dan gaan wij snel samen aan de slag om jouw dreamjob te scoren!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.