Ik zoek een…
in

Bijbaan techniek Rotterdam

Jij bent op zoek naar een bijbaan techniek in Rotterdam. Dat is mooi want al sinds onze oprichting in 1998, helpen we studenten in Rotterdam bij het vinden van een technische bijbaan. Dat is natuurlijk een mooi verhaaltje maar wat dat voor jou inhoudt, is dat wij over een langere periode een mooi netwerk hebben opgebouwd met bedrijven en vette opdrachten.

Jouw bijbaan techniek in Rotterdam snel gevonden

Wij weten als geen ander wat er allemaal bij een studentenleven komt kijken. Dat is soms heel lastig. Gelukkig hebben we er daarom voor gezorgd dat jij bij je bijbaan techniek in Rotterdam een salaris van minimaal 10 euro per uur krijgt. Dat op zich is natuurlijk al supermooi, maar ook op de langere termijn staan er mooie dingen in het verschiet; jouw arbeidsmarktpositie gaat through the roof! Omdat jij ten opzichte van je studiegenoten al ervaring hebt opgedaan in de techniek, zul jij aantrekkelijker worden gevonden door je toekomstige werkgever. Supermooi! Ben jij klaar voor de volgende stap in je loopbaan? Schrijf je dan makkelijk genoegf (en gratis) in bij StudentenBureau om zo de nieuwe vacatures fresh in je mailbox te ontvangen. Jouw bijbaan techniek in Rotterdam wacht op je. Klaar om te gaan?

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.