Ik zoek een…
in

Bijbaan techniek Eindhoven

Jij bent op zoek naar een bijbaan in de techniek in Eindhoven. Dat doe je goed, wij zijn al sinds 1998 succesvol in het vinden van de leukste bijbanen in de techniek in Eindhoven. Dat is mooi want daardoor hebben we hechte banden met bedrijven en krijgen we de mooiste opdrachten!

Jouw bijbaan financieel in Eindhoven snel gevonden

Bekijk ons aanbod snel en overzichtelijk! Het mooiste aan StudentenBureau is dat wij helemaal snappen dat een studentenleven niet over rozen gaat... aan het einde van je geld is er nog een stukje maand over ;). Precies daarom hebben we voor je geregeld dat jij een salaris van minimaal 10 euro per uur ontvangt, supermooi toch? Daarnaast zorgt een bijbaan in de techniek in Eindhoven ervoor dat jouw cv een oppepper krijgt waar je concurrentie later jaloers op is... ervaring opdoen tijdens je studie is natuurlijk belangrijk en behoorlijk onderscheidend! Ben jij klaar voor de eerste stappen? Je toekomst wacht op je, dus schrijf je snel en vrijblijvend in om ons aanbod van technische bijbanen in Eindhoven fresh in je mailbox te ontvangen.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.