Ik zoek een…
in

Bijbaan techniek Den Haag

Jij bent op zoek naar een bijbaan techniek in Den Haag. Oh, oh, dát is mooi voor je. Wij helpen studenten al sinds 1998 bij het vinden van een bijbaan techniek in Den Haag. En omdat wij dat al zo lang doen hebben we wél de ervaring, maar met het innerlijk van een start-up snappen we ook heel goed wat jíj wilt.

Jouw bijbaan techniek in Den Haag snel gevonden

Jouw studentenleven gaat niet over rozen en aan het einde van je geld heb je weleens een stukje maand over... Dat snappen wij als de beste. Om jou een handje te helpen hebben we ervoor gezorgd dat jouw bijbaan techniek in Den Haag sowieso 10 euro per uur oplevert! Heel mooi dus. Maar wat trouwens ook heel mooi is, zijn de langetermijn voordelen. Door een bijbaan techniek in Den Haag is jouw toekomstige werkgever onder de indruk van je ervaring tijdens je studie! Onderscheid jezelf en schrijf je snel en makkelijk in bij StudentenBureau om die technische bijbaan in Den Haag te fixen!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.