Bijbaan logistiek in Rotterdam

Je bent op zoek naar een bijbaan logistiek in Rotterdam. Kijk, dat komt goed uit! Wij zijn namelijk op zoek naar jou! Sinds 1998 helpen wij al studenten aan een logistieke bijbaan in Rotterdam. Dit doen wij met heel veel plezier en enthousiastme!

Jouw logistieke bijbaan in Rotterdam snel gevonden

Je doet bij een bijbaan logistiek in Rotterdam ontzettend veel relevante ervaring op in je toekomstig werkveld. Dit staat natuurlijk erg goed op je CV, wat weer gunstig is wanneer jij straks de arbeidsmarkt op gaat. Jouw mogelijke werkgever ziet dat jij al interesse hebt getoond in de branche en daar ook al actief in bent geweest. Maar natuurlijk wil je met je bijbaan ook gewoon een fijn centje bijverdienen, dat begrijpen wij heel goed! Daarom altijd minimaal €10 salaris per uur bij een bijbaan logistiek in Rotterdam. Ben jij al enthousiast? Bekijk dan even het overzicht met logistieke bijanen hieronder. Wie weet staat jouw droombaan hier al tussen!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.