Bijbaan logistiek in Nijmegen

In Nijmegen op zoek naar een logistieke bijbaan? Dan ben je op de goede plek. Wij helpen studenten in Nijmegen aan een logistieke bijbaan sinds 1998. Hierdoor hebben we een groot netwerk opgebouwd en blijven we veel in contact met bedrijven. Genoeg ervaring in huis dus om jouw logistieke bijbaan in Nijmegen te vinden.

Jouw bijbaan logistiek in Nijmegen snel gevonden

De collegebanken moeten af en toe ingeruild worden voor wat anders en wij snappen helemaal dat jij als student álles uit je studentenleven wilt halen. Daarom kunnen we zeggen dat er altijd minimaal €10,- salaris per uur tegenover staat! Dat is natuurlijk mooi meegenomen, maar denk ook eens aan hoe jij overkomt op je toekomstig werkgever als jij zo'n bijbaan logistiek in Nijmegen op je CV hebt staan. Dat staat super goed, want jouw toekomstige werkgever ziet dat jij al interesse hebt getoond en ervaring hebt opgedaan in de logistiek. Word jij hier warm van? Zie je het zitten om in Nijmegen met je logistieke bijbaan aan de slag te gaan? Schrijf je dan snel in bij StudentenBureau, dan ben je er als eerste bij wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.