Bijbaan logistiek in Leiden

Je bent op zoek naar een bijbaan logistiek in Leiden. Yes, wat ontzettend tof dat je bij ons team terecht bent gekomen! Wij staan graag voor je klaar en dat doet StudentenBureau al sinds 1998! Wij vinden het belangrijk dat je elke dag met plezier naar je werk gaat en daar gaan wij voor zorgen!

Jouw bijbaan logistiek in Leiden snel gevonden

Maar naast plezier op de werkvloer vinden wij het ook belangrijk dat jouw bijbaan relevant is. Dan zit je met een logistieke bijbaan in Leiden zeker goed! Je doet namelijk waardevolle ervaring op in je toekomstig werkveld en het staat natuurlijk super goed op je cv! Maar als student wil je ook een lekker centje bijverdienen, dat begrijpen wij heel goed. Daarom ben je altijd zeker van een salaris van minimaal €10,- per uur! Klinkt dit goed? Maak dan even (easy) een account aan bij StudentenBureau, want zo ben jij altijd van alle gave vacatures op de hoogte!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.