Bijbaan logistiek in Breda

Je bent op zoek naar een bijbaan logistiek in Breda. Hey, wat leuk dat je hier bent! Wij vinden het super goed dat je op zoek bent naar een bijbaan logistiek in Breda! Met een studiegerelateerde bijbaan bereid jij je namelijk goed voor op je toekomst. Je doet werkervaring op en leert alvast het werkveld kennen. Dit kunnen wij alleen maar stimuleren.

Jouw bijbaan logistiek in Breda snel gevonden

Zo’n bijbaan staat natuurlijk super goed op je CV. Maar wij snappen dat je als student ook gewoon simpelweg een centje bij wilt verdienen. Daarom garanderen wij jou altijd minimaal €10,- salaris per uur. Ben jij al enthousiast? Bekijk hieronder dan even het overzicht logistieke bijbanen in Breda, misschien staat jouw topbaan hier al tussen. Zo niet? No worries! Wekelijks plaatsen wij er zo’n 50 nieuwe vacatures bij. Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn over welke gave banen er weer bij gekomen zijn? Maak dan even een profiel aan bij StudentenBureau!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.