0 hrm bijbanen in Den Bosch voor jou gevonden

Too bad! Er zijn nu nog geen bedrijven die passen bij jouw wensen.

Maar no worries: iedere week komen er zeker 45 nieuwe vacatures bij. Meteen een melding krijgen als er een vacature online komt? Schrijf je gratis in (het kost je echt niks, alleen een beetje tijd) en mis geen enkele vacature!

Schrijf gratis in

Bijbaan HRM Den Bosch

Je bent op zoek naar een HRM bijbaan in Den Bosch. Wat ben ik blij je hier te zien! Wij kunnen niet wachten jou de vetste HRM bijbaan in Den Bosch aan te bieden. We hebben sinds 1998 al ervaring in onze branche, dus ook voor jou gaan we die vette baan scoren!

Jouw HRM bijbaan in Den Bosch snel gevonden

Naast dat wij willen dat jij elke dag happy naar je werk gaat, vinden wij het ook erg belangrijk dat je iets leert van jouw HRM bijbaan in Den Bosch. Maar dat komt zeker goed! Tijdens een studiegerelateerde bijbaan doe je namelijk super waardevolle ervaring op in je toekomstig werkveld. Dit is iets wat werkgevers tegenwoordig steeds vaker vragen aan jonge starters. Op deze manier heb jij dus een streepje voor op je medestudenten. Maar natuurlijk snappen wij ook wel dat je ook gewoon lekker een centje bij wilt verdienen, daarom garanderen wij altijd minimaal 10 eur salaris per uur. Al enthousiast? Wanneer je eventjes een account aanmaakt bij StudentenBureau ben je altijd als eerste op de hoogte van vette, nieuwe vacatures!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.