Technische Bedrijfskunde student uit Hoofddorp is op zoek naar een afstudeerstage voor 20 weken richting een procesoptimalisatie

Olaf

Olaf kan aan de slag met een procesoptimalisatie binnen jullie bedrijf

Dit is Olaf

Mag ik je voorstellen aan Olaf? Voor zijn opleiding technische bedrijfskunde is hij op zoek naar een afstudeerstage waarin hij zich bezig kan houden met een procesoptimalisatie. Olaf is beschikbaar voor 20 weken en zoekt een leuk stagebedrijf in de regio van Hoofddorp en omstreken.

Olaf heeft altijd al affiniteit gehad met techniek, maar vindt vooral het bedrijfskundige van zijn opleiding erg interessant. Hij is erg kritisch en kijkt analytisch naar een probleemstuk. Hij vindt het belangrijk om tot de kern van een probleem te gaan en de noodzaak om het probleem op te lossen.

Olaf is teamleider bij de Albert Heijn en is erg loyaal naar zijn werkgever, want hij doet dit al 7 jaar lang. Hij werkt graag in een team en vindt een gezellige sfeer ook belangrijk, waarin iedereen gelijk is aan elkaar. Hiërarchie is iets waar Olaf minder goed tegen kan en wil iedereen op een gelijke manier behandelen.

Olaf heeft eerder stage gelopen bij een metaalbewerkingsbedrijf waar het probleem lag dat 80% van de orders te laat geleverd werden bij de klanten. Olaf is aan de slag gegaan met de oplossing door de planning efficiënter te krijgen en de werkstijl meer lean te maken. Ook heeft hij de medewerkers van zijn adviezen overtuigd.

Olaf wordt omschreven als een enthousiaste en meedenkende student die zijn mening durft te geven.

In zijn vrije tijd is Olaf veel bezig met hockey & squashen, maar vindt hij het ook leuk om uitjes te organiseren.

Is Olaf de persoon die bij jullie in de organisatie terecht kan voor een onderzoek richting procesoptimalisatie?

Dit kan Olaf voor je doen

- procesoptimalisatie interne logistiek
- optimaliseren productielijn
- optimaliseren magazijninrichting
- optimaliseren totale supply chain
- optimaliseren voorraadhoogtes en bestelmethodieken