Stageplek aanmelden

Eind januari 2020 starten HBO studenten weer met hun stage of afstudeerstage. Op dit moment zijn ze op zoek naar een goede stage- of afstudeerplek. Meld jouw project of werkzaamheden aan en verzeker jezelf van een passende stagiair. Gemiddeld zijn deze stagiairs gedurende 5 maanden fulltime beschikbaar.

Liever even bellen?

Dat kan. We helpen je graag verder.

Bel ons op 073 612 16 14.

Studenten in een stage of bijbaan

Hoogopgeleide studenten kunnen voor jullie onder andere aan de slag met:

- Social Media - .NET programmeren
- Marktonderzoek - Werkvoorbereiding
- Mobile development - Certificeringstrajecten
- Kostprijsberekeningen - Optimaliseren van bijv. magazijninrichting
- Marketing- of communicatieplan - Online marketing

Waarom jullie student via StudentenBureau?

Als bedrijf ondersteunen wij je bij het vinden van de best passende student. Ons gehele proces is gericht op de belofte die wij je maken: ‘Gegarandeerd en gemakkelijk een succesvolle student’. Hier horen uiteraard een aantal garanties bij die we je bieden:

Gegarandeerde goedkeuring

Gegarandeerde goedkeuring

Door onze kennis van goedkeuringstrajecten van stages garanderen wij dat de omschrijving die wij met jullie maken ook door school goedgekeurd wordt.
Gegarandeerde proeftijd

Gegarandeerde proeftijd

Op iedere student die start, krijgen jullie een proeftijd van twee weken na de start van de student. In die periode gaan wij opnieuw op zoek naar een passende student.
Gegarandeerde nazorg

Gegarandeerde nazorg

In de workshop stagemanagement van één middag delen we kennis hoe je in een half jaar meer rendement uit je stagiair kunt halen.
Gegarandeerde begeleiding

Gegarandeerde begeleiding

Tijdens de stage coachen wij de student d.m.v. coach- & skypegesprekken. Door deze begeleiding garanderen wij minimaal een 7 als resultaat!