Wij helpen je bij het vinden van de juiste student

Haal meer uit de inzet van een student door de zorgvuldige voorselectie en persoonlijke ondersteuning van StudentenBureau

Voor bedrijven

Hoe helpen we jouw bedrijf?

De perfecte match tussen student en bedrijf staat bij StudentenBureau centraal: wij vinden de stagiair, afstudeerstagiair of parttimer met een relevante studieachtergrond die bij jullie past. We leren de student goed kennen door aandacht te besteden aan hun persoonlijkheid en competenties.
Dit doen we door tijdens het eerste telefonische contact met de student te vragen basisinteresses en belangrijkste selectiecriteria. Wanneer dit aan lijkt te sluiten, nodigen we de student uit voor een intakegesprek.

Wij zullen de student intensief begeleiden gedurende de sollicitatieprocedure voor een (afstudeer)stage of bijbaan. Ook de organisatie in kwestie bereiden we voor, zodat de verwachtingen duidelijk zijn.

Tot slot blijven we ook tijdens de stage- of bijbaanperiode in contact met het bedrijf en de student. We plannen na een aantal weken graag een evaluatiegesprek in en vragen regelmatig naar een update.

Tot dat wij een geschikte student voor uw organisatie vinden, kost onze dienstverlening niets! Dat doen wij, omdat we overtuigd zijn van onze kwaliteiten.

Een geschikte student vind je in 2,5 uur

Vertel ons wat voor student je zoekt!

Vertel ons wat voor student je zoekt!

Bekijk profielen van beschikbare studenten uit de buurt of vertel ons welk vraagstuk er bij jullie bedrijf speelt.
query_builder 15 min
Kennismaking

Kennismaking bij jullie op kantoor

Om de juiste student voor jullie vraagstuk te selecteren, komt de accountmanager die in jullie regio actief is bij je op bezoek.
query_builder 60 min
Wij gaan aan de slag!

Wij gaan aan de slag!

Wij brengen jullie vraagstuk onder de aandacht bij mogelijk passende studenten en spreken hen persoonlijk bij ons op kantoor.
query_builder Je hoeft niks te doen!
De beste kandidaat

We stellen de best passende student aan jullie voor

Zijn jullie enthousiast over de student die wij voorstellen? Dan plannen we het sollicitatiegesprek voor jullie in.
query_builder 15 min
De beste kandidaat

Spreek de student persoonlijk bij jullie op kantoor

Door ons zorgvuldige selectietraject realiseren we in 7 van de 10 gevallen direct de juiste match. Na het sollicitatiegesprek belt de accountmanager je op om het gesprek te evalueren. Ben je te spreken over de student?
query_builder 60 min
Champagne!

Gefeliciteerd met jullie nieuwe student!