Wij helpen je bij het vinden van de juiste student

Haal het meeste uit jouw student door de zorgvuldige voorselectie en persoonlijke ondersteuning van StudentenBureau.

Hoe helpen we jouw bedrijf?

De perfecte match tussen student en bedrijf staat bij StudentenBureau centraal: wij vinden de stagair, afstudeerstagair of studiegerelateerde bijbaner die bij jullie past. We leren ze goed kennen door aandacht te besteden aan hun persoonlijkheid en competenties. Dit doen we door, bij het eerste telefonische contact met de student, te vragen om hen CV + een assessment wat de student moet maken, naar ons op te sturen. Tijdens het eerste telefonische contact zal de student gevraagd worden om bij ons op kantoor op intake te komen.

Wij zullen de student ook intensief begeleiden gedurende de sollicitatieprocedure voor een stage of bijbaan. We willen namelijk dat alles op rolletjes loopt voor jou en dat het bedrijf zo snel mogelijk is voorzien van een student die perfect past bij het bedrijf en het vraagstuk.

Ook tijdens de stage- of bijbaanperiode blijven we in contact met het bedrijf en de student. Dit doen we door het contact te blijven onderhouden met het bedrijf en met de student en door langs te komen voor een kop koffie en een gesprek hoe alles is verlopen en hoe het op dit moment gaat met de stagiair. Voor een beknopte samenvatting van het hele verhaal kun je ook naar beneden scrollen.

Het voortraject wat wij uit handen nemen door op zoek te gaan naar een stagiair is bij ons altijd volkomen gratis!

Een geschikte student vind je in 2,5 uur

Vertel ons wat voor student je zoekt!

Vertel ons wat voor student je zoekt!

Bekijk profielen van beschikbare studenten uit de buurt of vertel ons welk vraagstuk er bij jullie bedrijf speelt.
query_builder 15 min
Kennismaking

Kennismaking bij jullie op kantoor

Om de juiste student voor jullie vraagstuk te selecteren, komt de accountmanager die in jullie regio actief is bij je op bezoek.
query_builder 60 min
Wij gaan aan de slag!

Wij gaan aan de slag!

Wij brengen jullie vraagstuk onder de aandacht bij mogelijk passende studenten en spreken hen persoonlijk bij ons op kantoor.
query_builder Je hoeft niks te doen!
De beste kandidaat

We stellen de best passende student aan jullie voor

Zijn jullie enthousiast over de student die wij voorstellen? Dan plannen we het sollicitatiegesprek voor jullie in.
query_builder 15 min
De beste kandidaat

Spreek de student persoonlijk bij jullie op kantoor

Door ons zorgvuldige selectietraject realiseren we in 7 van de 10 gevallen direct de juiste match. Na het sollicitatiegesprek belt de accountmanager je op om het gesprek te evalueren. Ben je te spreken over de student?
query_builder 60 min
Champagne!

Gefeliciteerd met jullie nieuwe student!