Waarom andere bedrijven met ons werken

Voor bedrijven

Wat zeggen andere bedrijven over ons

Jenny van Alebeek - Vestigingsdirecteur VTL

"Wij hebben gebruik gemaakt van StudentenBureau voor het werven van stagiairs en daarnaast ook een vaste medewerker. We hebben niets dan goede ervaringen met StudentenBureau. Het grootste voordeel vind ik dat zij de zoektocht doen en selecties van de beste kandidaten maken, dit scheelt ons enorm veel werk. Het is duidelijk merkbaar dat het een ambitieus bedrijf is. Leuke mensen, vol interesse, zowel de accountmanagers van StudentenBureau als de kandidaten die zij werven. Ze nemen de tijd om de opdrachtgever goed te begrijpen en kunnen daardoor ook de meest geschikte kandidaten selecteren, wat in ons geval bij 99% de eerste keer raak was! Als zich een situatie voor doet waar ik of nieuwe mensen zoek op hoger niveau, of een leuke opdracht heb voor een stagiair, schakel ik zeker weer StudentenBureau in!"

Richard Kamphuis - Manager Remote Services - Cofely

"Wij van Cofeley maken gebruik van meerdere bedrijfsunits die Laurens Simonse Groep ons aanbiedt, voornamelijk van die van StudentenBureau. De ervaringen die wij met het bedrijf hebben zijn goed. De sterke punten van de accountmanagers zijn dat ze gesprekspartners op niveau zijn, ze hebben kennis van zaken en ze zijn snel met schakelen en reageren. Als de accountmanager bijvoorbeeld op maandag een geschikte kandidaat gesproken heeft, wordt er in diezelfde week nog een sollicitatiegesprek geregeld. Over de kwaliteit van de kandidaten zijn we ook positief. Wij hebben altijd relevante kandidaten op gesprek gehad. Als organisatie gaan wij in de toekomst zeker nog gebruik maken van de diensten die Laurens Simonse Groep ons aanbiedt."

Dirk Ueberbach - Eigenaar - SMScity

"SMScity maakt gebruik van verschillende diensten van Laurens Simonse Groep, waaronder StudentenBureau. Wij hebben goed contact met diverse personen binnen deze organisatie. De accountmanagers zijn enthousiast, denken met ons mee en zijn goed bereikbaar, ook buiten regulieren werktijden. Dit maakt de samenwerking voor ons zeer aantrekkelijk. Wij willen dan ook graag blijven samenwerken met StudentenBureau."

Luc Moers - Interaction designer - Drecomm

"StudentenBureau heeft ons meerdere keren voorzien van stagiairs op het gebied van PHP development en design. Onze ervaringen met StudentenBureau zijn goed! Een van de sterke punten van StudentenBureau is de zorgvuldige screening van stagiairs. De accountmanager kijkt hierbij of de kwaliteit van de student voldoende is om zo het kaf van het koren te scheiden. Wij krijgen geen eindeloze reeksen CV’s opgestuurd, maar alleen profielen van de meest geschikte kandidaten. Dit is de meerwaarde die je niet bij ieder bemiddelingsbureau tegenkomt."

Angelo Grooten - CEO - Mediadam

"Mediadam maakt al jarenlang gebruik van stagiairs via StudentenBureau. Als enige partij is StudentenBureau in staat om kwalitatief goede kandidaten te leveren. Wij hoeven zelf geen uitgebreide selectie te doen, dit scheelt ons veel werk. Ik kan er op vertrouwen dat de kandidaten die uiteindelijk bij ons op gesprek komen goed voorbereid zijn en van een hoogstaand niveau. Wij zijn dan ook zeer tevreden over onze samenwerking met StudentenBureau."